Testkjøring med Aston Martin

Fra 23 til 29. april arrangerte Aston Martin og Bridgestone testkjøring av den nye DB11. Rundt 20 gjester, fra 11 land var tilstede ved Bridgestones testbane i Roma, Italia. Dette var den første testkjøringen av bilen siden visningen på Geneve Motor Show.

 

DB11 er den kraftigste og mest avanserte DB-modellen fra Aston Martin noensinne, et naturlig valg falt på Bridgestone, for å få den samme premium-kvaliteten i dekkene til bilen; laget av best mulig kvalietsmateriale, gir Bridgestone full utnyttelse av akselerasjon og fart.

Potenza S007 er et premium sommerdekk beregnet for høyytelses sportsbiler. Det brede mønsteret og stammeoppbyggingen er konstruert for å gi maksimalt grep ved høye hastigheter, mens det innovative dekkmønsteret og mønsterblokkene gir fremragende styring og kontroll.

Blizzak LM001 er et høyytelses  vinterdekk for sportsbiler. stivheten av 3D- slissen balanserer mønsteret, kombinert med dypt, grovt mønster, gir det utmerket trekkraft i snøen. Konstruert med NanoPro - Tech polymerer, gir det en mer fleksibel gummiblanding i kaldt vær. Sjekk ut etterfølgeren LM005 

Testkjøring Aston Martin