Maserati velger Bridgestone til sin første SUV

Maserati har valgt Bridgestone dekk til den nye Levante, luksusmerkets første SUV. 4-hjulstrekkeren ble første gang levert fra fabrikken nær Turin i mai 2016, ferdig montert med sportsdekket Dueler Sport i størrelsen 255/60 R18 108W.

Bridgestone utviklet Dueller HP Sport spesielt for dagens høyytelses SUV. Med et mønsterdesign basert på Potenza sportsdekk, gir HP Sport høyt nivå på styrerespons, våt kontroll og en komfort som forventes av verdens mest luksuriøse SUV-modellene. Dekkene merkes med MGT, for å indikere godkjenning fra Maserati som originalt utstyr på sine biler.

Christophe de Valroger, visepresident Original Equipment, Bridgestone Europa, sier: "Bridgestone er beæret over å bli valgt som leverandør til nye Maserati Levante SUV. Dueller H / P Sport er konstruert for å gi ultimat kjøreopplevelse og vi tror sjåfører vil få fullt utbytte av dette. "

Kontrakten viderefører et historisk sammarbeid med Maserati, en historie som startet med Bridgestones innovative utvikling av et 18" Run-Flat (RFT) dekk til Maserati Quattroporte V, på begynnelsen av 2000-tallet.

Maserati velger Bridgestone