Driveguard vinner priser på tvers av landegrensene!

Bridgestones nye Driveguard dekk vant Reifen Essen Industry award og Auto Express Product of the Year.

Bridgestones revolusjonerende Driveguard dekk har mottatt offentlig anerkjennelse ved å vinne to priser i løpet av den siste måneden, i Tyskland og Storbritannia.

Den 23. mai fikk Bridgestone REIFEN Essen 2016 Innovation prisen i kategorien "Teknologi og produkter".
Dette var den sjette utgaven av prisen, som vurderes av et uavhengig panel bestående av 10 bransjeeksperter, inkludert representanter for TÜV, DEKRA og GTU. De nominerte ble vurdert på bærekraft, miljøbevissthet og innovasjon.

Deretter kom prisen for Auto Express Product of the Year award 2016 - en pris basert på innovasjon, og som har en betydelig stemme i bransjen..noe som også Bridgestone Driveguard har fått! Auto Express er et UK-basert ukeblad med et opplag på over 45 000, noe som gjør det til et av de mestselgende og mest innflytelsesrike bilkjøringmagasiner i Storbritannia. "Siden lanseringen har vi hevdet at Bridgestone Driveguard vil endre forbrukerens kjøremønster ... og vi er glade for å se at dette blir anerkjent av bransjeeksperter slik som REIFEN Essen og Auto Week, både fra et B2B og B2C perspektiv! ", sier Jake Rønsholt, administrerende direktør Consumer Business Unit, Bridgestone Europa. "Dette er et produkt som gjennomgikk omfattende forbrukerundersøkelser og testing før lanseringen for å være sikker på at det møter behovene til våre kunder, som vi kan med stolthet si allerede bekreftes av våre første salgsresultater!"

Hva er Bridgestone Driveguard?

Driveguard er Bridgestone nye gjennombrudd for sluttbrukeren når det gjelder sikkerhet og fred i sinnet ved nesten alle typer dekkskader, og kan monteres på de fleste biler utstyrt med TPMS1. Videre er det ingen kompromiss når det gjelder komfort, og dekket har de beste egenskapene og er et miljøbevisst produkt ved å ta bort behovet for et reservehjul, og er fullt resirkulerbart gjennom tradisjonelle kanaler. Bridgestone Driveguard Winter ble også lansert for å gi bilistene denne sikkerhetsløsningen året rundt. Bridgestone Driveguard er tilgjengelig i 9 sommer, og 10 vinterstørrelser - fra 185/65 R15 opptil 225/40 R18. For mer informasjon besøk: driveguard
Bridgestone fikk pris for Driveguard

Auto Express Product Award Bridgestone vinner