Dekk til Audi E-Tron

Bridgestone er valgt som leverandør av dekk til Audi E-Tron, Audis første elbil. Bilen blir levert med sommerdekket Alenza 001 og vinterdekket LM 001.
De to selskapene opprettet en liste over krav som vil fremheve spesifikasjonene til den nye modellen, fra akselerasjon til komfort og stillhet i bilen, samtidig optimal sikkerhet uten at det går utover kjøreegenskapene.
Audi har valgt Bridgestone for levering av seks forskjellige dekk, fra 19"-21"- fire sommer -og to vinterdimensjoner.


"Vi er glade for å være valgt av Audi som dekkleverandør til deres første helelektriske SUV", sier Mark Tejedor, visepresident for originalutstyr hos Bridgestone EMEA.
"Audi har skapt et kjøretøy som er innovativt, miljøvennlig og med fantastisk kjørekomfort. Det er bare logisk at det blir parret med Bridgestone dekk som tilbyr de samme egenskapene.

Bridgestone leverer nye løsninger og teknologier som svarer til bilprodusentens mest krevende utfordringer, blant annet i bransjens ledende investeringer i FoU. I en bransje med rask transformasjon, der kjøretøy blir stadig mer CASE-tilkoblede, autonome, delte og elektriske.

Bridgestone Alenza 001 sommerdekk; dekkene har en blokkstruktur som optimaliserer kontakten med veien for å forbedre styresponsen, og stabilitet ved kjøring på rett vei. Dekket har blitt tildelt EU-merket Grade A for vått grep - det beste på markedet.

For vinterforhold har Bridgestone levert Blizzak LM 001 for pålitelig sving og håndtering på våte, tørre, isete og snødekte veier. Dekket kombinerer en høy silica gummi med Bridgestones Nano Pro-Tech-polymer for å sikre utmerket grep.

LAV RULLEMOTSTAND FOR LENGRE REKKEVIDDE
Autonomi er en av de viktigste hensynene til alle elektriske kjøretøyer. Dette er bare mulig med lav rullemotstand - et område der Bridgestone-dekkene har blitt tildelt den beste EU-etiketten Grade A. Dekkene fungerer perfekt med E-Tron slik at den kan kjøre 400 km på en lading. De tilbyr også en utmerket slitasjeevne og  tilfredstiller de høye kravene til E-Tron for en optimalisert kjøreopplevelse.

 

Bridgestone Audi E-Tron Alenza 001