Bandag Jubileum

Bandag®, en del av Bridgestone Group, dedikert til forskning, utvikling og produksjon av premium regummierte dekk markerer 60-årsjubileet - og 10-årsjubileum som en del av Bridgestone-gruppen - med en ny merkevarelogo og lanseringen av en ny global kampanje. Kalt "Built for Better", vil plattformen forene Bandag-merket globalt og plassere regummiert som en innovativ, bærekraftig forretningsløsning for flåtekunder av enhver størrelse. 

"Vi fortsetter å investere i Bandag-virksomheten for å ytterligere styrke vår ytelse, fra neste generasjons forbindelser og nyskapende design som utnytter den nyeste Bridgestone-teknologien, til omfattende skreddersydde flåteløsninger," sier Bridgestone EMEA, Chief Sales Officer Riccardo Cichi. "Dette handler om kvalitet, ytelse og garantier. Vår regummiering tilbyr flåter muligheten til å maksimere dekkytelse og kjørekostnadsbesparelser. Vi tror regummiert er ganske enkelt det smarteste valget.

"The Built for Better-kampanjen er et kraftig uttrykk for Bandags globale styrke. Bandag ble grunnlagt i 1957 og ble banebrytende for kommersielle lastebilsdekks regummieringsprosess. I dag fortsetter virksomheten å lede bransjen globalt med premium tilbud som holder kundene på veien så trygt, effektivt og økonomisk som mulig. Bandag regummiert hjelper flåter å maksimere sitt totale dekkprogram og oppnå større kostnadseffektivitet i et stadig mer konkurransedyktig marked.

"Hver merkevare kommer med et løfte, og vårt løfte til markedet med Bandag er bygget for bedre," fortsatte Cichi. "Men det betyr ikke bare våre regummierte dekk, det strekker seg til vårt fulle tilbud av løsninger og tjenester fra Bridgestone Partner Network.”

I tillegg til kostnadsbesparelser og pålitelig ytelse, gir Bandag regummierte dekk betydelige miljøfordeler. Produksjon av en Bandag regummierte dekk krever bare 26 liter olje sammenlignet med de 83 liter som kreves for å produsere et nytt dekk [1]. Gjennom 60 år har Bandag holdt anslagsvis 300 millioner dekk ute av avfallsbeholderen, og spart opptil 15 milliarder liter olje.

Verdens største flåter kjenner fordelene med regummiering og mange stoler på Bandag som sin premium partner. Bandag har mer enn 650 franchiseforhandlere som driver virksomhet på seks kontinenter.

"I hele Europa kan Bandag stole på et sterkt nettverk av mer enn 100 uavhengige franchiseforhandlere, dette betyr at det er en bandagprodusent nær enhver flåtekunde. Vi har investert tungt i våre produksjons- og produksjonsteknologier, så vel som vårt foringssystem og produksjonsstyringssystem (BASys) for å sikre end-to-end synlighet med garanterte reduksjoner i Total Cost of Ownership (TCO) ", konkluderte Cichi.

For å lære mer om hvordan Bandag leverer bedre forretningsløsninger og Built for Better-plattformen, besøk www.bandag.eu

[1] Basert på retreading en 315 / 80R22.5 med et standard trekkmønster

Bandag logo 2017